Agenda

MAIG 2014sentir -pensar

DIJOUS 29 DE MAIG

a les 21h. a l’escola Estalella i Graells.

Xerrada gratuïta sobre “El desenvolupament i la Gestió Emocional”

Què és una emoció? Com es genera? Com interactua amb la raó? Com les podem gestionar? I, per què és important fer-ho?


ABRIL 2014

TALLER PER A FAMILIES – ARA I AQUI

aqui i araDia 12 d’Abril

Horari : 17h30 a 20h30.

Lloc : Sala 5 de l’escorxador de Vilafranca.

Preus : 20 euros
15 euros per alumnes i ex-alumnes de l’Escola de Pares del Penedès

Inscripcions via mail a l’adreça escolapim@gmail.com

Sovint passem de puntetes sobre el present i vivim projectats en el passat o en el futur. Això fa que ens perdem el que passa ara i aquí. En aquest taller explorarem on ens situem, com es l’experiència de mirar des de qualsevol altre lloc que sigui diferent al present i com viure en l’ ara i aquí ens permet relacionar-nos de forma més autèntica, atenent al que realment passa. Prendrem consciència del lloc des del qual mirem els nostres fills i adquirirem eines personals per a decidir des d’on els volem mirar.

Facilitadores:

Anna Esteve Directora de “Retroba’t” i coordinadora de l’àrea de serveis per a nens, Psicòloga (col. 7383), Terapeuta Gestalt, Postgraduada en psicologia clínica infantil i juvenil, Postgraduada en direcció i gestió de RRHH, Practitioner Programació Neurolingüística (PNL), Postgrau en Teatre-Teràpia i en formació en Intervenció Familiar sistèmica
Jemina Albesa Terapeuta Gestalt, Formadora de la “Formació de TeatreTerapèutic” a Barcelona, Guia de Constel·lacions Familiars de Bert Hellinger i Coordinadora de la “Formació d’Aplicació de Tècniques Terapèutiques per a professionals dins l’àmbit socioeducatiu i sociolaboral.

Organitza:
Famílies per a una Alimentació Responsable -Un punt de Llum. de Sant Joan de Mediona i amb la col·laboració de l’ “Escola de Pares i Mares” de Vilafranca del Penedès.

FEBRER-MARÇ 2014

Els límits, que no et limitin!

“La llibertat s’estén només fins als límits de la nostra consciència. “Carl Jung

limites conjuntaVolguem o no vulguem som éssers limitats? Conscient o inconscientment la nostra vida és ben plena de límits.  Tenim límits , trobem límits en coses que volem fer , posem límits i ens en posen a nosaltres, limitem els nostres desitjos i els dels altres, però… que són, els tan anomenats, límits?  Com els podem reconèixer i utilitzar-los a favor nostre?            

 Us proposo una sèrie de tres sessions per esbrinar-ho

1.    Els límits que jo em poso: Reflexionarem sobre com em limito jo a l’hora, per exemple, de empaitar un somni? Quins mecanismes faig servir? Quines creences m’acompanyen i em boicotegen? I el més, important puc canviar aquestes creences? Quèpuc fer per no autolimitar-me o fer-ho una mica menys?  Dijous 13 de febrer de 18,30 a 21h.

2.    Els límits que necessito:  En el meu dia a dia poso límits als altres si és necessari? Identifico els límits dels altres?  Els respecto o, en canvi, els envaeixo sense adonar-me’n? Quin és el meu límit de benestar?  Dijous 27 de febrer de 18,30 a 21h.

 3.    Els límits conscients:  Els límits tenen funcions positives,  així  per exemple ens protegeixen, ens ajuden a coneixe’ns  a saber allò que volem, ens apropen als altres, ens fan més empàtics.  Fem-los conscients! Dijous 6 de març de 18,30 a 21h.

limites 4En les tres sessions s’utilitzarà una metodología sobretot pràctica i vivencial que permetrà la reflexió personal dels participants i l’aplicaciódels aprenentatges realitzats.

Preu de les 3 sessions 50 € a pagar en la primera sessió.Preu sessió única : 20€.

(es recomana assistir a tot  el cicle)

Coordinació i conducció del taller: Anna Esteve. Llicenciada en psicología, postgraduada en psicología clínica infanto juvenil, postgraduada en direcció i gestio de RRHH, practitioner en PNL,  terapeuta Gestalt i experta en teatreterapia.  En formació en intervenció familiar sistèmica.

Inscripcions: per telèfon al 637436669 o per e-mail a annaesteve1@hotmail.com

JULIOL 2013

TALLER DE CREIXEMENT PERSONAL A LA PLATJA

lluna plena a la platjaQuè fas el  dilluns 22 de juliol a la nit? De 20 a 23h.

Aprofitant que és nit de lluna plena, el que et proposo és passar unes horetes  a la platja dedicades només a tu i al teu creixement personal.

Ens aturarem, ens retrobarem amb nosaltres mateixos, posarem consciència a la nostra manera de viure, compartirem vivències i passarem una bona estona. Tot això, en un ambient relaxat, en un entorn inmillorable i sota l’embruix de la lluna plena.

Heu de dur roba còmoda, tovallola o similar, alguna peça d’abric per si refresca i alguna cosa per sopar i beure que compartirem entre tots. Si teniu algun fanalet o torxa, també la podeu dur.

Ah! Si sabeu algun conte, cançó, poema o el que sigui de la lluna, també el porteu i el podreu explicar.

ANIMEU-VOS!!!!!!!!!!!

Aportació: 10€.

Incripcions al tel. 637436669

Nota: Quan sapiguem els que som podem organitzar-nos per desplaçar-nos en cotxe fins a Vilanova.

JUNY 2013
Dimarts 4 de Juny de 18 a 21h. Taller de contes infantils per a adults
cuentos1

T’agraden els contes? Tens algun personatge preferit? En aquest taller ho descobrirem, ens ho passarem bé  i mitjançant els contes clàssics infantils aprofundirem en el propi autoconeixement.

Tornarem a ser nen o nena per una estona per a poder a connectar amb emocions, necessitats o desitjos paralitzats en un moment de la nostra vida, per a entendre situacions repetitives  en les nostres vides, etc.  Al final de la sessió haurem retrobat el nen que vam ser però amb tota l’experiència d’adult, cosa que ens… aportará una nova força creativa per al nostre creixement personal.

Condueixel taller: Anna Esteve, llicenciada en psicología, postgraduada en psicología clínica infanto juvenil, postgraduada en direcció i gestio de RRHH, practitioner en PNL,  terapeuta Gestalt i teatreterapeuta en formació.

Preu: 20 €.

Inscripcions i informació per tel. al 637436669 o per correu electrònic a annaesteve1@hotmail.com

FEBRER-MARÇ 2013

20130110_173450Què és això de la gestalt?

Cicle de xerrades-taller d’aproximació a la teràpia gestalt i la seva aplicació a la vida quotidiana

1. Visió general i principis de la gestalt . Gratuïta

Dimarts 19 de febrer de 18h. a 19,30h.

S’ha dit molt sovint que la gestalt és més una manera de viure que una psicoteràpia en si mateixa, en aquesta hora i mitja veurem el perquè d’aquesta afirmació. A l’hora que viurem en primera persona alguna pràctica il·lustrativa que ens aportar de ben segur una major comprensió de la teràpia gestalt.

2. Aquí i ara

Dimarts 26 de febrer de 18,30h. a 20,30h.
La vida es viu en present, cada instant que passa ja no tornarà…  Com visc jo la temporalitat a la meva vida? Com puc aconseguir estar més en el present? En l’aqui i ara, amb el em porti cada dia.

3. Responsabilitat i consciència

 Dimarts 5 de març de 18,30 a 20,30h.
De les coses que em passen quines depenen de mi i quines no?  Sovint posem la responsabilitat del que ens  passa a cadascun de nosaltres  en les accions que han realitzat altres, això ens treu la possibilitat de ser nosaltres mateixos i d’actuar amb autenticitat …

4. Contacte i retirada

Dimarts 12 de març de 18,30 a 20,30h.

Som ésser socials, per tant a la nostra vida el contacte amb els altres és fonamental. Com és aquest contacte en el meu cas? I el contacte amb mi mateix?

Apunta’t serà una experiència a estones divertida, a estones, finalment molt reveladora per a cadascú i sempre aplicable a la vida quotidiana

Metodologia eminentment pràctica i vivencial.

Preus:  1 xerrada-taller 15 Euros

2 xerrades-taller 25 Euros

3 xerrades-taller 35 Euros

(per a una millor comprensió de la”filosofia” es recomana assistir a tot el cicle)

Inscripcions per  telèfon al 637436669 o per correu electrònic annaesteve1@hotmail.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s